Gillar du att fixa själv i ditt boende? Då kan våra BoBas-lägenheter vara något för dig. I en BoBas-lägenhet underhåller och bestämmer du själv över väggar (ej i våtutrymmen), snickerier och tak. Du målar om och tapetserar när du vill och väljer de material som passar dig och din budget.

Det är fritt fram att själv köpa och installera egen inredning och utrustning. Om du flyttar tar du såklart med dig det som du har betalt för.

I gengäld har du en lägre månadshyra och vi garanterar att din årliga hyreshöjning aldrig blir mer än den genomsnittliga för våra lägenheter. För oss är nämligen BoBas-lägenheterna ett sätt att säkerställa att det även i framtiden finns lägenheter med lägre hyresnivåer i Helsingborg. Tillval höjer hyran permanent och det är därför inte möjligt att göra tillval i en BoBas-lägenhet.

Vi ansvarar för underhåll av golv, vitvaror, köksinredning och våtutrymmen i BoBas-lägenheterna och om din lägenhet eller fastigheten du bor i behöver renoveras gör vi det på ett sätt som i möjligaste mån bevarar lägenhetens standard.

Varför erbjuder vi BoBas-lägenheter?

Under hela 2000-talet har vi kunnat se hur våra hyresgästers behov och önskemål blivit mer differentierade och förändrats snabbare. Det innebär att vi måste möta upp med en större variation och flexibilitet när det gäller allt från bostadsstorlek, inredning och bekvämlighet till servicenivå och hyra. BoBas säkerställer en balans mellan dyrare och billigare lägenheter på bostadsmarknaden i Helsingborg.


När du bor i en BoBas-lägenhet är din kontakt med oss i första hand digital

  • Du felanmäler genom att logga in på Mina sidor.
  • Du betalar din hyra via autogiro.

När du flyttar från din BoBas-lägenhet

  • Ansvarar du själv för att visa din lägenhet för nya hyresgäster.
  • Löser du tillsammans med ny hyresgäst allt som rör nyckelöverlämningen på avflyttningsdagen.

BoBas-lägenheter hittar du under lediga bostäder.