Gör så här för att behålla dina köpoäng

Tre personer för en dialog framför en dator

Den 15 oktober bytte vi fastighetssystem. Detta påverkar dig som hyresgäst och dig som står i vår bostadskö. För att kunna logga in på nya Mina sidor behöver du skapa ett nytt konto. Ditt gamla lösenord fungerar inte.

Står du i bostadskö ska du dessutom hämta dina köpoäng från vårt gamla system. Du har ett år på dig. Det samma gäller om du står i andra köer, till exempel till bilparkering. Här är en guide för hur du går till väga.

OBS! Vi har numera en parkeringskö som gäller för alla våra parkeringar (bil, garage, cykel, MC och moped). När du hämtar dina köpoäng kommer systemet hämta köpoängen för den parkeringskö i det gamla systemet som du har stått längst i.

Spara webbsidan som app och aktivera push

Vår webbsida går nu att ladda ner som app. Du laddar inte ner appen från AppStore eller Google Play utan du sparar ner den till hemskärmen. När du har sparat ner webbsidan som app kan du aktivera pushnotiser för att få information om när något nytt har hänt med din felanmälan, bli informerad snabbt vid akuta händelser till exempel en akut vattenavstängning och få nyheter som rör ditt område och huset du bor i.

Du aktiverar pushnotiser under Min profil på Mina sidor.

Behöver du hjälp?

Vårt Kundcenter har, under de första veckorna med det nya systemet, extra personal som kan hjälpa dig att skapa konto och hämta dina köpoäng. Välkommen till Regementsvägen 2B på Drottninghög. Här är våra öppettider.

Följande datum kommer @Plantans drop-in-tider bemannas med extra personal:

Tisdagar 15 & 22 oktober, klockan 13:00-16:00.
Fredag 18 oktober, klockan 9:00-12:00.
Tisdag 29 oktober klockan 9:00-17:00.

@Plantan är vår mötesplats på Wienertorget på Planteringen. Hyresgäster och sökande från andra områden är såklart också välkomna. Hitta hit!

Det nya fastighetssystemet innebär bland annat följande förändringar och förbättringar:

  • En uppdaterad design och nya funktioner på vår webbplats och på ”Mina sidor”.
  • Förbättrad felanmälan där du enkelt kan kommunicera direkt med den ansvarige.
  • Nyheter och information om ditt område och ditt hus blir mer lättillgängliga via ”Mina sidor”.
  • Du kan spara webbsidan som en app till hemskärmen, vilket gör det enklare att få snabb information genom pushnotiser.
  • Begreppet medsökande försvinner. Detta innebär att du nu står i kön själv. Är du medsökande idag ska du skapa ett eget konto från den 15 oktober. Du får tillbaka ditt ursprungliga ködatum. Det är fortfarande möjligt att stå tillsammans på ett kontrakt.
  • Det räcker att du loggar in på Mina sidor var 12:e månad för att behålla dina köpoäng.
  • Ny layout på dina hyresavier.

Det nya systemet är bättre anpassat för dagens digitala behov, och vi hoppas att det kommer förbättra upplevelsen av att både hyra och söka nytt hos oss.