Nyrenoverat på Slottshöjden

Slottshöjden Nyrenoverat Byggprojekt

Bo på Slottshöjden – nära city med lummig park runt knuten

Välkommen till Slottshöjden, ett trivsamt område uppe på Landborgen i centrala Helsingborg med kultur, service och bra kommunikationer inom gångavstånd. Här möts du av gröna innergårdar och den lummiga Öresundsparken precis intill.

Moderna lägenheter med äldre charm

I hjärtat av Slottshöjden, på Mäster Ernst gata 11-15 och 16-20, totalrenoverar vi 44 lägenheter för uthyrning. Upplev känslan av att bo i en nybyggd bostad med parkettgolv i ek, stilrena kök med nya vitvaror och fräscha badrum. Lägenheterna har skjutdörrsgarderober och fina fönsterbänkar i sten som vi behållit sedan huset byggdes. Här får du det bästa av två världar – den nybyggda känslan och den äldre charmens genomtänkta planlösning.

Samtliga lägenheter har balkong och eget förråd. Det finns tillgång till stora cykelrum inomhus och bilparkering längs gatorna.

Hus från 1946 uppdateras till ett modernt boende

Mäster Ernst gata 11-15 och 16-20 inrymmer totalt 89 lägenheter i två hus med vardera tre trappuppgångar. Nu totalrenoverar vi 44 av lägenheterna. Husen byggdes 1946 och genomgår en helhetsrenovering med bland annat nya fönster, nya entréer med digitalt passagesystem samt ny ytterbelysning. Vi kommer också att renovera tvättstugor och källare. Välkommen till ditt nya hem på Slottshöjden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om nyproduktion! 

Bli en av de första som flyttar in i de nyrenoverade lägenheterna på Slottshöjden! Prenumerera för att få information om när uthyrningen startar. 

Uthyrning:

27 oktober 2024
15 november 2024
Uthyrningen sker i etapper och fler datum kommer efterhand.

Lägenheterna hyrs ut med köpoäng. Registrera dig och börja samla köpoäng!

Lägenhetsstorlekar:

1:or mellan 33-44 kvm
2:or mellan 53-59 kvm
3:or mellan 62-87 kvm
4:an ca 100 kvm

Månadshyra:

1 rum och kök 6500-7500 kr
2 rum och kök 8800-9600 kr
3 rum och kök 10000-12350 kr
4 rum och kök 13900 kr

Inflyttning
Från 1 januari 2025 och framåt.

Vill du veta mer?

Mejla Lotta Mellby

Hitta hit

Bekanta dig med Slottshöjden

Mer om lägenheterna

Exempelbilder - planritningar i 3D

Kök

Köket är ett stilrent, vitt kök från Vedum. Luckorna har raka, rostfria handtag. Den mjukt grå laminatbänkskivan är svagt mönstrad vilket ger liv och djup åt köket. Ovanför bänkskivan är väggen kaklad med en ljus beige/vit, blank avlång kakelplatta. Under överskåpen sitter dimbar belysning. Köket har spis med induktionshäll och varmluftsugn. I samtliga lägenheter, förutom 1:orna, finns diskmaskin.

Bad

Badrummet har vitt kakel på väggarna och ljusgrå plastmatta. De flesta badrummen har duschväggar, medan ett fåtal har duschdraperistång. Över vasken finns spegelskåp med belysning över skåpet. Handdukstork, beslag, krokar och toalettpappershållare är i rostfritt stål.

Bra att veta

  • Hiss finns
  • Lägenheterna har säkerhetsdörr
  • Förråd finns i den nyrenoverade källaren
  • Du har tillgång till nyrenoverad tvättstuga. Det är inte möjligt att sätta in egen tvättmaskin och torktumlare i badrummen
  • Flera övernattningsrum att hyra när släkt och vänner kommer på besök finns i närheten
  • Lägenheterna är anslutna till Stadsnätet – Öresundskrafts fibernät
  • Värme ingår
  • Balkongerna är inte inglasade
  • Cykelrum i källaren
  • Parkering längs gatan

Här ligger lägenheterna som kommer att renoveras